Nakoa

Nakoa | Arvot

To see you bloom 

Me Nakoalla uskomme, että jokainen ihminen on uniikki ja täydellinen sellaisenaan kun on. 

Me luomme vaatteita, jossa tunnet olosi huolettomaksi, itsevarmaksi, itseksesi. Itsevarmuus on asenne ja päätös, mikään vaate ei tee sitä puolestasi, mutta uskomme että vaate voi antaa voimaa. Haluamme antaa voimaa tavoitella unelmia, nauttia elämisen ihmeistä ja arvostaa itseäsi. Jokainen nainen on upea omana itsenään ja haluamme varmistaa että myös tunnet sen.

Olet ainutlaatuinen - anna itsesi kukoistaa. #toseeyoubloom

Uniikkia designia

Nakoan tavoitteena on luoda uniikkeja, tyylikkäitä ja monikäyttöisiä luottotuotteita elämänmittaiselle matkalle. Me Nakoalla suunnittelemme vaatteita ajattomasti, ajan hermolla. Vaatteiden tulee olla kauniita, mutta niissä täytyy myös viihtyä. Pyrimme etsimään sinulle parhaat materiaalit ja kankaat, jotta jokainen vaate olisi mahdollisimman laadukas ja kestävä. Uniikit kuosit ovat tärkeä osa Nakoaa ja ne tuovat tuotteisiin omaleimaisen ilmeen!

Inspirointia

Nakoa tarkoittaa rohkeaa ja se on meidän tärkein arvomme. Halusimme luoda jotain uutta ja rohkeaa - ja tehdä sen meidän omalla, uniikilla tavallamme! Me haluamme kannustaa ja inspiroida sinua kohti omia tavoitteitasi. Meille jokaiselle rohkeus tarkoittaa eri asioita eikä rohkeudelle ole mittareita.

Välittämistä

Nakoa välittää asiakkaista, sidosryhmistä, ympäristöstä sekä nakoalaisista. Nakoan toiminnan ydin on asiakas, ja se ohjaa jokapäiväistä suunnittelutyötämme. Me haluamme myös, että Nakoa on viihtyisä työpaikka ja lisäksi yhteistyökumppaneillamme on ilo tehdä työtä kanssamme.

Nakoa | Vastuullisuus

Laadukas suunnittelu ja tuote

Nakoan toimintamalli on suunnitella vaatteita, jotka ovat laadukkaita ja kestävät aikaa. Nakoan tuotteet ja printit on suunniteltu Suomessa. Panostamme valmistuksessa vaatteiden monikäyttöisyyteen ja pitkäikäisyyteen. Materiaalimme ovat tarkoin valittuja ja pitkään testattuja.

Nakoan käyttämä puuvilla tulee Liettuasta ja sillä on GOTS-sertifikaatti. Myös pellava tulee Liettuasta ja kankaalla on Ökötex100-sertifikaatti. Kaikki Nakoan vaatteet ommellaan Virossa, luotettavalla yhteistyökumppanilla.

 Hitaan muodin puolesta

Nakoan toiminnan kulmakivi on suunnitella vaatteita ajattomasti, ajan hermolla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaatteet kestävät trendien vaihtumisen, mutta ovat silti muodikkaita sesongista toiseen.

Nakoan vaatteet on suunniteltu näyttämään kauniilta, mutta myös kestämään aikaa. Haluamme valmistaa vaatteita, joista tulee sinun lempivaatteitasi ja haluat pukea ne yllesi yhä uudelleen. Olemme halunneet suunnitella sellaisia vaatteita, jotka palvelevat kehon muutokset ja tarpeet.

Hyvä yhteistyökumppani

Nakoan toimintaa ohjaa välittäminen. Tärkeitä sidosryhmiä ovat muun muassa suunnittelijat, valmistajat, jälleenmyyjät, työntekijät sekä vaikuttajat. Haluamme, että kanssamme on hyvä tehdä yhteistyötä ja pyrimme pitkiin kumppanuuksiin. Suosimme yhteistyökumppaneita, jotka yhtälailla toimivat läpinäkyvästi ja vastuullisesti.