Oceania-mallisto jatkaa matkaamme luonnon ihmeisiin

Oceania-mallisto jatkaa matkaamme luonnon ihmeisiin

Nakoan Oceania-mallisto jatkaa matkaamme maailman paratiisien esittelyssä. Malliston kuosit ja tuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnon ihmeistä, joita emme näe jokapäiväisessä arjessa. Tämä lanseeraus sukeltaa meren alaiseen salaiseen maailmaan, vie mielen Euroopan mukulakivikujille ja juhlistaa heräävää Suomen luontoa.

Tervetuloa kevät ja hempeä väriloisto! Nakoan Oceania-mallisto tuo kaksi uutta kuosia ja kolme tuoteuutuutta lämpeneviin, aurinkoisiin päiviin. Emme ole kuitenkaan unohtaneet jo klassikoiksi muodostuneita pellavatuotteitamme, kuten kerrosmekkoamme ja Wrap Dressia. Kevään pellavat tarjoillaan pirteän herkullisissa sävyissä, jotka täydentyvät puuterisella vaaleanpunaisella ja hempeällä vaaleanlilalla.

Malliston materiaaleina on käytetty pellavaa, Fillsensiä ja GOTS-trikoota.Kaikkia kankaita yhdistää niiden huolettomuus, hengittävyys ja kestävyys tehden jokaisesta pitkäikäisen valinnan vastuulliseen vaatekaappiin.

Fillsens on puukuitu, joka tuotetaan uusiutuvista lähteistä. Materiaali sisältää 62% lyocellia ja 30% viskoosia. Pellavatuotteet ovat 100% pellavaa ja GOTS-trikoomme on 95% puuvillaa 5% silauksella elastaania jouston ja käyttömukavuuden lisäämiseksi. 

Kävimme tätä mallistoa varten kuvausmatkalla Portugalissa, jonka rouheat mukulakivikadut, kaakeleilla ladotut seinät ja pastelliset talot loivat täydellisen tunnelman herkkää naisellisuutta uhkuvaan mallistoon. Inspiroiduimme vehreyden ja kiven kontrastista, pysähdyimme keskelle katua tekemään piruetteja tuulenvireeseen hulmuavine helmoinemme ja kävelimme kilometrejä toisensa perään keväisen auringon lämmössä pysähdellen värikkäiden talojen ja kauniiden ovien pieleen.

Kevään uutuudet Annika Dress, Lauren Top ja Sofia Top henkivät herkkää naisellisuutta

Sano hei Annikalle! Kevään uutuus Annika Dress johdattaa meidät Etelä-Euroopan lämpöön. Kietaisumekko ei ole vaatekaapin klassikko syyttä - leikkaus ja eri tavoin solmittava vyötärönauha varmistavat istuvuuden jokaiselle vartalolle ja imartelevat muotoleikkaukset luovat kauniin siluetin korostaen juuri oikeita kohtia. Helmassa ja hihoissa toistuvat hulmuavat, aaltoilevat muotolaskokset ovat ottaneet inspiraation Espanjan flamenco-kulttuurista ja laskeutuvat pehmeällä kankaalla kauniisti.

Kietaisumekossa yhdistelymahdollisuudet ovat rajattomat. Jo itsessään Annika Dress on näyttävä valinta, mutta se sopii myös kerrostettavaksi neuleen, trenssin tai nahkatakin pariksi. Tätä mekkoa imartelevat niin korot, maiharit, tennarit kuin paljaatkin jalat. Etsit mekkoa sitten kesän juhliin tai monipuoliseen arkeen, kietaisumekko toimii tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Annika Dress on saatavilla useissa sävyissä pellavaisena sekä Fillsens-kankaalla uusissa Oceania- ja Haven-kuoseissa.

Lämpenevät kelit vaativat myös lyhyitä hihoja. Uudet Lauren- ja Sofia-yläosat leikittelevät klassisten leikkausten ja katseenkiinnittävien yksityiskohtien yhdistelmällä. Ajattomissa suoralinjaisissa topeissa huomio keskittyy hartialinjan yksityiskohtiin.

Lauren Topissa pyöreät leikkaukset toistuvat pääntiessä ja solmittavissa olkaimissa. Sofia Top taas kiinnittää huomion dekolteelle v-pääntiellä ja aaltoilevilla hihoilla, jotka mukailevat kantajansa ja tuulenvireen liikkeitä.

Lauren Top on saatavilla useissa pellavan sävyissä sekä Oceania-kuosissa. Sofia Top on saatavilla useissa pellavan sävyissä sekä Haven-kuosissa.

Oceania ja Haven kruunaavat kevään kuosivalikoiman

Nakoan kuosit inspiroituvat usein luonnon monimuotoisuudesta ja sen salaisesta elämäst. Kuoseillamme haluamme tuoda huomiota luonnon ihmeille ja elämyksille, joita luonto meille tarjoaa.

Oceania-kuosisssa sukelletaan meren salaiseen maailmaan. Kuosissa viipyilevät korallit ja mehikasvit sekä kauniit pionit. Lilalle pohjalle maalatut kasvit mukailevat aaltojen liikettä. Suuressa kuosissa yksityiskohdat pääsevät oikeuksiinsa. Vihreän, fuksianpunaisen ja violetin sävyt nousevat kauniisti esille lilalta pohjalta, mutta maalausmaiset siveltimenvedot pehmentävät kuosin sulavaksi kokonaisuudeksi.

Oceania-kuosi on saatavilla Fillsens-kankaalla tuotteissa Classic Blouse, Classic Dress, Annika Dress, Lauren Top ja Wrap Dress sekä GOTS-trikoolla useissa lasten tuotteissa. 

Harmoninen Haven-kuosi on kesäinen ja trendikäs kukkakuosi. Pohjasävy on kauniin vaaleansininen, jota täydentävät valkoiset pienet kukat. Vaaleansininen pohja korostaa kauniisti niin vaaleita kuin tummia piirteitä. Leikkisä, pehmeä kuosi nostaa toimistoasun uudelle tasolle sekä imartelee kantajaansa kilpaa auringonsäteiden kanssa. 

Haven-kuosi on saatavilla Fillsens-kankaalla tuotteissa Annika Dress, Sofia Top ja Chloe Shirt.

Oceania-mallisto on nyt saatavilla verkkokaupassamme ja jälleenmyyjillä.

0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista.